Ștergerea asocierii contului HomeWhiz

Urmați pașii următori pentru a șterge mașina de spălat asociată anterior cu contul altei persoane.

După această operațiune, nu puteți utiliza funcția HomeWhiz cu mașina de spălat cât timp nu faceți altă configurare.

Nu este necesar ca produsul dumneavoastră să fie conectat la internet, pentru a șterge asocierea contului. Solicitarea dumneavoastră va fi primită. Această asociere va fi ștearsă automat la prima conectare a produsului la internet.