Fshirja e përputhjes së llogarisë së HomeWhiz

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të fshirë një lavatriçe të përshtatur më parë me llogarinë e dikujt tjetër.

Pas këtij operacioni, nuk mund të përdorni funksionin HomeWhiz të lavatriçes derisa të bëni një konfigurim tjetër.

Produkti juaj nuk ka nevojë të lidhet me internetin për të fshirë një llogari që përputhet. Kërkesa juaj do të merret. Kjo përputhje do të fshihet automatikisht kur produkti të lidhet për herë të parë me internetin.