Ștergerea asocierii contului HomeWhiz
Urmați pașii următori pentru a șterge mașina de spălat asociată anterior cu contul altei persoane.
- Porniți mașina cu ajutorul butonului de program.
- Când mașina dumneavoastră este în funcțiune, țineți apăsate butoanele Remote Control și Setare Timp de finalizare pentru 5 secunde.
- Veți auzi o averizare sonoră pentru a notifica solicitarea dumneavoastră ddupă numărătoarea inversă de pe ecran. Ștergerea asocierii va dura câteva secunde.

După această operațiune, nu puteți utiliza funcția HomeWhiz cu mașina de spălat cât timp nu faceți altă configurare.
Nu este necesar ca produsul dumneavoastră să fie conectat la internet, pentru a șterge asocierea contului. Solicitarea dumneavoastră va fi primită. Această asociere va fi ștearsă automat la prima conectare a produsului la internet.