A HomeWhiz-fiók társításának törlése

Kövesse az alábbi lépéseket, ha törölni szeretne egy gépet, amely valaki másnak a fiókjához volt társítva.

A művelet elvégzése után nem használhatja a HomeWhiz funkciót a mosógépen, amíg nem végez másik beállítást.

A fiók társításának törléséhez nem szükséges, hogy terméke csatlakozzon az internethez. A kérése feldolgozásra kerül. Ez a társítás automatikusan törlésre kerül, amikor a termék először kapcsolódik az internethez.