Ovládací panel produktu
1 | * Tlačítko Podpůrné služby | 2 | Tlačítko rychlého zmrazení |
3 | Tlačítko pro Nastavení teploty | 4 | * Tlačítko přepínání prostoru |
5 | Kontrolka úspory energie (displej vypnutý) | 6 | Indikátor poruchového stavu |
7 | * Bezdrátové tlačítko | 8 | * Tlačítko na obnovení nastavení bezdrátového připojení |
Nejdříve si přečtěte "Bezpečnostní pokyny"!
Při používání produktu vám budou pomáhat zvukové a vizuální funkce indikačního panelu.
*Volitelně: Zobrazené funkce jsou volitelné, mohou existovat rozdíly ve tvaru a umístění funkcí, které se nacházejí na panelu indikátorů vašeho spotřebiče.
*1. Tlačítko Podpůrné služby 
Stisknutím tohoto tlačítka na 3 sekundy aktivujete službu podpory. Podrobné informace o službě podpory jsou uvedeny v části "Funkce služeb podpory".
2. Tlačítko rychlého zmrazení 
Po stisknutí tlačítka rychlého zmrazení se rozsvítí LED dioda a aktivuje se funkce rychlého zmrazení. Teplota v mrazícím prostoru je nastavena na -27 °C. Opětovným stisknutím tlačítka funkci zrušíte. Funkce rychlého zmrazení se zruší automaticky. Pro zmrazení velkého množství čerstvých potravin, stiskněte tlačítko Rychlého zmrazování před vložením potravin do mrazicího prostoru.
3. Tlačítko pro Nastavení teploty 
Umožňuje nastavení teploty pro chladničku. Stisknutím tlačítka můžete nastavit teplotu prostoru na 19°C, -20°C, -21°C, -22°C, -23°C, -24 °C a -18°C.
* 4. Tlačítko přepínání prostoru 
Stisknutím tlačítka pro výměnu přeměny přihrádky na 3 sekundy, se přihrádka postupně přepne jako chladící, resp. mrazící.
5. Kontrolka úspory energie (displej vypnutý) 
Když dvířka produktu nejsou po určitou dobu otevřené nebo zavřené, automaticky se aktivuje funkce úspory energie a zobrazí se symbol úspory energie (příslušný symbol). Když je funkce úspory energie aktivní, všechny symboly na displeji kromě symbolu úspory energie musí být vypnuty. Při aktivní funkci úspory energie se stiskem tlačítka nebo otevřením dveří deaktivuje funkce úspory energie a značky na displeji se vrátí do normálního nastavení. Funkce úspory energie je funkce aktivována od výroby a nelze ji zrušit.
6. Kontrolka poruchového stavu 
Tento ukazatel bude aktivní, když vaše chladnička nedokáže dostatečně chladit nebo v případě chyby snímače. Na ukazateli teploty mrazicího oddílu se zobrazí písmeno „E“ a na ukazateli teploty chladicího oddílu se zobrazí čísla 1, 2, 3. Tyto čísla na indikátoru specifikují službu týkající se poruchy. Pokud do mrazničky vložíte horké jídlo nebo necháte jeho dvířka otevřená po delší dobu, může se rozsvítit vykřičník. Nejde o chybu, toto varování se odstraní, když potraviny vychladnou nebo stisknete libovolné tlačítko.
* 7. Bezdrátové tlačítko 
Toto tlačítko se používá pro bezdrátové připojení k vašemu produktu prostřednictvím mobilní aplikace HomeWhiz. Při delším stisku tlačítka (3 sekundy) bliká symbol bezdrátového AT displeji / obrazovce pomalu (v intervalech 0,5 sekundy). Tímto způsobem se na produktu inicializuje domácí síť. Po dosažení bezdrátového připojení s produktem, symbol bezdrátového připojení nepřetržitě svítí. Po vytvoření počátečního spojení můžete spojení aktivovat / deaktivovat krátkým stisknutím tlačítka. Symbol bezdrátového připojení bude blikat rychle (v intervalech 0,2 sekundy), dokud se spojení nenaváže. Když je připojení aktivní, symbol bezdrátového připojení nepřetržitě bliká. Pokud se spojení nelze navázat delší dobu, zkontrolujte nastavení spojení a viz "Řešení problémů" v uživatelské příručce. Pro bezdrátové připojení použijte aplikaci HomeWhiz. Kroky instalace jsou popsány v aplikaci v průběhu instalace. Do aplikace můžete vstoupit přečtením QR kódu dostupného na štítku HomeWhiz na produktu. Aplikaci můžete získat v obchodě App Store pro zařízení se systémem IOS nebo v obchodě Play pro zařízení se systémem Android. Podrobnosti najdete na adrese https://www.homewhiz.com/.
* 8. Tlačítko na obnovení nastavení bezdrátového připojení
+ 
Chcete-li resetovat nastavení bezdrátového připojení, stiskněte současně tlačítka rychlého zmrazení a bezdrátového připojení na 3 sekundy. Všechny dříve zaznamenané informace o uživateli se odstraní z produktu, kde se nastavení bezdrátového připojení resetují / obnoví na původní hodnoty z výroby.